Home  /   Contact en het corona-virus

Corona-virus

Juist in deze periode vind ik het belangrijk om wel beschikbaar en bereikbaar te blijven. Uiteraard wel met inachtneming van de actuele richtlijnen en binnen de kaders die het RIVM en de Rijksoverheid geven. 

Mits jij (en ik) geen verschijnselen van Covid-19, griep of verkoudheid vertonen, kun je gewoon naar de praktijk komen. Heb je liever de afspraak per telefoon of beeldbellen dan is dat mogelijk. Ook mag je de afspraak (kostenloos) afzeggen. Laat me wel tijdig weten als je liever (beeld)belt of niet wil komen. In deze rare tijd vind ik het vooral belangrijk dat je doet wat voor jou goed voelt.

Mocht je naar de praktijk komen, dan vraag ik je om echt niet eerder dan de afgesproken tijd te komen. Op deze manier kan ik tussen afspraken alle contactpunten ontsmetten en de praktijk luchten.

Mocht je nog vragen of twijfels hebben, neem dan gerust contact op.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Contact

De actuele wachttijden worden maandelijks gepubliceerd. Per 1 oktober 2021 is er nog altijd een aanmeldstop. Dit betekent dat ik verwacht dat er de komende maanden geen ruimte komt en dat je beter naar een andere hulpverlener kunt zoeken. Ik maak geen gebruik van een wachtlijst, dus is het ook niet mogelijk om je daar op te plaatsen.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd je zorgverzekeraar vragen om wachttijdbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan jou ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenaamde treeknormen). Meer informatie over wachttijden kunt u vinden in de factsheet van de NZa.

Psychotherapiepraktijk Kees Zwijnenburg
Vondelstraat 42
7131 XW Lichtenvoorde

BIG: 59059498425 / 79059498416
Kvk: 55673686
IBAN: NL92 ABNA 0623 9282 21

Tel: 06 23 28 18 35
Buiten de kantooruren ben ik niet bereikbaar. Voor dringende zaken moet je dan contact opnemen met de huisartsenpost (tel. 0900 5009 000).

Email: Vanwege de nieuwe privacywet mogen persoonlijke gegevens alleen nog verstuurd worden via beveiligde systemen. Ik maak hiervoor gebruik van Cliëntenlogin. Als je onderstaande gegevens invult, krijg je een mail van Cliëntenlogin met inlog-gegevens en kunnen we daarna beveiligd mailen met elkaar.