Home  /   Contact en het corona-virus

De praktijk is tot maandag 26 oktober gesloten

Corona-virus

Juist in deze periode vind ik het belangrijk om wel beschikbaar en bereikbaar te blijven. Uiteraard wel met inachtneming van de actuele richtlijnen en binnen de kaders die het RIVM en de Rijksoverheid geven. Mocht er een (totale) lockdown komen, dan vervalt face-to-face natuurlijk per direct, maar blijven de opties van (beeld)bellen wel bestaan. Ook dan zal contact mogelijk blijven.

Mits jij (en ik) geen verschijnselen van griep of verkoudheid vertonen, kun je gewoon naar de praktijk komen. Heb je liever de afspraak per telefoon of beeldbellen dan is dat mogelijk. Ook mag je de afspraak (kostenloos) afzeggen. Laat me wel tijdig weten als je liever (beeld)belt of niet wil komen. In deze rare tijd vind ik het vooral belangrijk dat je doet wat voor jou goed voelt.

Mocht je naar de praktijk komen, dan houden we ons aan de regels van ‘social distancing’; geen handen schudden, minimaal anderhalve meter afstand, etc. Verder vraag ik je om echt niet eerder dan de afgesproken tijd te komen. Op deze manier kan ik tussen afspraken alle contactpunten ontsmetten, de praktijk luchten en voorkomen dat mensen elkaar passeren (en te dichtbij komen). Ik zal je ook geen thee, koffie of water aanbieden. 

Mocht je nog vragen of twijfels hebben, neem dan gerust contact op.

Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Contact

De actuele wachttijden worden maandelijks gepubliceerd. Per 1 november 2020 is er een aanmeldstop. Dit betekent dat ik verwacht dat er de komende maanden geen ruimte komt en dat je beter naar een andere hulpverlener kunt zoeken. Ik maak geen gebruik van een wachtlijst, dus is het ook niet mogelijk om je daar op te plaatsen.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachttijdbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenaamde treeknormen). Meer informatie over wachttijden kunt u vinden in de factsheet van de NZa.

Psychotherapiepraktijk Kees Zwijnenburg
Vondelstraat 42
7131 XW Lichtenvoorde

BIG: 59059498425 / 79059498416
Kvk: 55673686
IBAN: NL92 ABNA 0623 9282 21

Tel: 06 23 28 18 35
’s Avonds, ’s nachts en in het weekend kun je voor dringende zaken contact opnemen met de huisartsenpost (tel. 0900 5009 000).

Email: Vanwege de nieuwe privacywet mogen persoonlijke gegevens alleen nog verstuurd worden via beveiligde systemen. Ik maak hiervoor gebruik van Cliëntenlogin.

Heb je tussen 14 en 22 oktober 2020 gemaild dan is je mail door een storing bij de server niet doorgekomen en verloren gegaan. Zou je een nieuw bericht willen sturen, als je nog steeds niets gehoord hebt? Excuses voor het ongemak